Vacatures

Wil jij werken in een dynamische notariele stadspraktijk midden in Leiden? BMS Netwerk Notarissen is gevestigd in een monumentaal pand met uitzicht op het Plantsoen. Wij zijn op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris familierecht. Bij voorkeur met affiniteit voor het ondernemingsrecht. Interesse? De selectieprocedure vindt plaats via Selectia Werving en Selectie Notariaat (www.selectia.nl).

SELECTIA NOTARIAAT zoekt voor BMS NETWERK NOTARISSEN te Leiden:
een kandidaat-notaris familierecht ( fulltime)

BMS Netwerk Notarissen biedt een uitdagende functie op een in het centrum van Leiden gelegen notariskantoor met 3 notarissen, 5 kandidaat-notarissen en 8 overige medewerkers. De kandidaat-notaris zal met name werkzaam zijn in het familierecht. BMS Netwerk Notarissen is een advieskantoor waar veel aandacht is voor kwaliteit en de cliënt centraal staat. Op dit kantoor heerst een open, informele werksfeer.

BMS Netwerk Notarissen zoekt een kandidaat-notaris familierecht, met meer dan 6 jaar ervaring en voltooide beroepsopleiding. Enige ervaring met het ondernemingsrecht of de bereidheid om zich daarin te verdiepen wordt van de kandidaat verwacht. BMS Netwerk Notarissen zoekt een kandidaat die zelfstandig werkt, ondernemend is en sociaalvaardig.

BMS Netwerk Notarissen heeft een uitgebreide, boeiende praktijk en is actief voor (MKB) ondernemers, overheid en particulieren op het gebied van het ondernemingsrecht, het registergoed, het familierecht en estate planning. Voor meer informatie zie www.bmsnotarissen.nl.

BMS Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen. Netwerk Notarissen is het grootste samenwerkingsverband van Notarissen in Nederland van circa 150 zelfstandig gevestigde notariskantoren met bijna 600 juristen. Zij studeren samen en onderzoeken ook nieuwe juridische mogelijkheden. Het samenwerkingsverband biedt haar leden een kennisbank waarbinnen professionele ervaringen kunnen worden uitgewisseld, kennis wordt gedeeld en bevorderd. Hiermee wordt de (kandidaat-)notaris in de uitoefening van zijn/haar professie maximaal ondersteund.

Heb jij interesse in deze vacature en ben je communicatief en juridisch sterk, dan kun jij jezelf verder ontwikkelen bij BMS Netwerk Notarissen.
Geïnteresseerd? Schrijf je in via www.selectia.nl waar je ook je CV kunt uploaden of mail naar jitskehosselet@selectia.nl.
Heb je vragen, bel: 06 – 512 58 344 (Jitske Hosselet)

BMS Netwerk Notarissen

handelsregisternr: 65705882
btw nr: NL856225526B01
Algemene voorwaarden

Openingstijden

Maandag08:45 - 17:00 uur
Dinsdag08:45 - 17:00 uur
Woensdag08:45 - 17:00 uur
Donderdag08:45 - 17:00 uur
Vrijdag08:45 - 17:00 uur

Bezoekadres

Plantsoen 25
2311 KG Leiden